Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Veniu a gaudir dels esports d’aventura al Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

El Poble Rural Puig Arnau-Pubilló és el lloc ideal per a gaudir d’esports d’aventura

Aquest pintoresc poble és el destí perfecte per a una escapada rural amb parella, família o amics. Envoltat d’exuberant naturalesa, Puig Arnau-Pubilló ofereix un entorn ideal per a aquells que desitgen reconnectar amb la bellesa natural i gaudir dels esports d’aventura..

Amb un total de 12 masies i espais, el Poble Rural Puig Arnau-Pubilló ha estat restaurat amb cura. Ara, aquests espais han estat transformats en acollidores i confortables instal·lacions que ofereixen totes les comoditats a les quals estem acostumats en l’actualitat.

A més de gaudir de la bellesa i tranquil·litat de l’entorn natural, el Poble Puig Arnau-Pubilló és un destí ideal per als amants dels esports d’aventura. Amb els seus impressionants paisatges muntanyencs i rutes naturals, es converteix en el punt de partida perfecte per a unes vacances plenes d’aventures

Vols conèixer tots els esports d’aventura que el Poble Puig Arnau-Pubilló té per a oferir? Continua llegint!

Els esports d’aventura del Poble Puig Arnau-Pubilló

Pont Tibetà

A la ruta des de Canalda cap a la cova dels Emboscats es troba un impressionant pont tibetà. Aquest pont, amb una longitud de 35 metres, serveix per a creuar l’imponent congost format per la “Rasa de la Perdi”. És un pont llarg i de considerable amplària, però adequat fins i tot per als nens.

Durant la Guerra Civil, la cova va ser utilitzada com a refugi, afegint un toc històric a aquest fascinant lloc. L’itinerari, a més de ser bell, és molt senzill i té una durada aproximada de 3 hores. 

Escalada

L’escalada a Canalda ofereix un desafiament constant a través de dues emocionants rutes d’escalada. Aquestes són la “Via dels Jubilats” (V, 200 metres d’altura i 2 hores de durada) i la “Cresta de Montnou” i “Cresta de Sàhara Lliure” (IV, 135 metres i IV, 100 metres respectivament, amb una durada de 2 hores i 30 minuts i 1 hora i 30 minuts). 

Barranquisme

Si estàs buscant una experiència plena d’emocions i adrenalina, el barranquisme és l’activitat perfecta prop del Poble Rural Puig Arnau-Pubilló. En les proximitats, trobaràs dues opcions per a viure aquesta aventura única. Un d’ells és la ruta circular del Torrent d’Urgell i l’altre recorregut és el Coll de Port a la Vall de Lord. Tots dos recorreguts són adequats per a tots els nivells, cosa que significa que fins i tot els principiants poden gaudir d’aquesta experiència. 

Via ferrada

Aprop del Poble Rural Puig Arnau-Pubilló es troba la Via ferrada Puig Arnau de Canalda (K2). Aquesta via ferrada ofereix una emocionant experiència per a aquells senderistes i barraquistes que desitgin prendre una ruta més directa cap al Salt d’Aigua de la Perdiu, sense haver de fer tot el recorregut d’ascens cap a Calç Pubilló. És una opció perfecta per a aquells que busquen una sortida ràpida i vertical.

D’altra banda, la Via ferrada Puig Arnau de Canalda també ofereix una opció circular que passa per llocs únics, com la Cova dels Moros o Cala Rita. Aquesta ruta circular permet als aventurers gaudir de paisatges impressionants i descobrir espais singulars al llarg del recorregut.

Si estàs buscant gaudir dels millors esports d’aventura envoltat de la bellesa natural, no hi ha millor opció que allotjar-te en el Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Reserva la teva estada i prepara’t per a una emocionant escapada plena d’adrenalina i diversió!