Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Masies amb encant al Solsonès

Fes una escapada a la naturalesa i gaudeix del relax i la desconnexió en unes masies amb encant al Solsonès. El Poble Rural Arnau-Pubilló ofereix fins a 12 allotjaments diferents. Masos dels segles XII i XVIII completament rehabilitats que incorporen tots els serveis i comoditats necessàries per a una estada confortable.

A la finca Poble Rural Arnau-Pubilló hi trobem la casa pairal Puig-Arnau, datada dels segles XII-XVIII. Aquesta masia té una capacitat per a 16 persones, però també es pot llogar la part de dalt, per a 6 persones. Compta amb la capella de Sant Joan del segle XII, amb frescs i pintures, barbacoa i un safareig.

També descobrim Cal Masover, on vivia el masover de la finca. Una masia amb encant del segle XVIII amb capacitat per a 10 persones. La Pallera és un dels altres allotjaments que ofereix el Poble Rural Arnau-Pubilló. Correspon a l’antic corral i pallera de la masia pairal i té capacitat per a 8 persones.

El Puit i La Fusteria és l’antic allotjament del fuster de la finca i la fusteria, respectivament. Són edificacions que daten dels segles XVII- XIX i que tenen una capacitat per a 6 persones cadascuna. Es troben envoltades de boscos i extensos camps de cultiu.

La Caseta és una masia situada en un pla, davant de la cinglera de Canalda. Té capacitat per a 12 persones. Pubilló I i Pubilló II són dues masies del segle XVIII amb capacitat per a 6 i 8 persones, respectivament.

Grevoler és l’antic graner de la masia Pubilló. Té capacitat per a 4 persones. Savina I i Savina II són els antics corrals de la casa Pubilló i tenen una capacitat per a 8 i 4 places, respectivament. Pertanyen al segle XVIII i ofereixen unes vistes espectaculars de la Serra de Busa i Montserrat.

Poble Rural Arnau-Pubilló: masies amb encant al Solsonès

El Poble Rural Arnau-Pubilló disposa d’una àmplia oferta d’allotjaments. 12 masies amb encant al bell mig de la natura del Solsonès. A més, ofereix un gran nombre de serveis, com piscina coberta i climatitzada, perquè puguis gaudir d’ella durant tot l’any i barbacoa.

També disposa de zones de pícnic i fonts, àrees verdes ideals per a fer un mos i reposar. Els més petits s’ho passaran d’allò més bé amb els diferents parcs i instal·lacions habilitades per a ells.

I pels més actius, a les nostres instal·lacions podran practicar diferents esports i activitats a l’aire lliure

  • Futbol
  • Vòlei
  • Bàdminton
  • Bàsquet
  • Petanca
  • Caiac
  • Tir amb arc
  • Via ferrada
  • Escalada
  • Senderisme

Allotja’t en masies amb encant al Solsonès i frueix del paisatge i la naturalesa que ofereix l’indret. Fes ja la teva reserva al Poble Rural Arnau-Pubilló i vine a passar uns dies de tranquil·litat i contacte amb la natura en una masia del segle XII.