Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Practica yoga al Pirineus

Situat entre valls i muntanyes pintoresques, els Pirineus és un lloc màgic per practicar ioga. Les muntanyes ofereixen un espai de tranquil·litat i harmonia que permet als visitants connectar amb la naturalesa i amb ells mateixos. Tant si vols endinsar-te en el món de la meditació com si vols perfeccionar la teva tècnica de ioga, els Pirineus és el lloc ideal. Prepara’t per a deixar-te inspirar per aquestes majestuoses muntanyes i el variat terreny que les envolta.

El ioga és més que estiraments i moviments fluids. És una pràctica mil·lenària que aporta increïbles beneficis al benestar físic, emocional i mental. Des d’una millor qualitat del somni fins a una major flexibilitat i força, el ioga ajuda a alliberar l’energia il·limitada de la joventut. A més, el ioga aporta equilibri a les nostres activitats quotidianes i proporciona pau interior en moments de tensió o estrès. Per a aquells que busquen una major harmonia interior i exterior, dedicar un temps a practicar ioga ofereix un respir de l’enrenou i el bullici del dia a dia. A més, permet relaxar-se, alliberant les tensions del cos per a viure la vida amb més entusiasme que mai.

El ioga és una activitat que està guanyant popularitat en molts àmbits, però un dels més notoris és en el teambuilding.

A mesura que les organitzacions s’esforcen en fomentar la col·laboració, els teambuildings s’han convertit en una part integral de l’entorn laboral. Les empreses han posat més èmfasi a fomentar vincles forts entre els seus equips de treball, i per això s’utilitzen tècniques més creatives. Una d’aquestes tècniques és el ioga, gràcies a la seva capacitat per a alleujar l’estrès i relaxar, dos factors importants per a un ambient de treball saludable. El poder del ioga resideix en la pràctica de l’atenció plena mitjançant postures, respiració i meditació. Permet la participació d’empleats de pràcticament qualsevol nivell de manera física, i pot ser una excel·lent manera de trencar les barreres entre companys de treball i establir relacions més sòlides.

El Poble Rural Puig Arnau – Pubilló és el lloc perfecte perquè les empreses organitzin retirs de ioga. El poble ofereix espais interiors i exteriors que es poden personalitzar segons les necessitats de cada empresa. A l’interior, els antics estables de la masia Puig-Arnau s’han dividit en dues zones separades capaces d’albergar esdeveniments de qualsevol grandària. Ara que arriba la primavera, els retirs de ioga es beneficiaran enormement d’estar en plena naturalesa, permetent respirar aire pur mentre practiquen ioga i gaudeixen reconnectant amb la Mare Naturalesa i el nostre espai exterior.

Si vols organitzar un teambuilding diferent, però no saps com, no busquis més. Al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló et proporcionem el lloc i l’activitat perfecta perquè el teu equip passi un dia excepcional.

Si vols més informació, visita la nostra web.