Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Zoo del Pirineu

El Zoo del Pirineu és un centre de rescat i recuperació d’animals salvatges. És un refugi per aquells que no poden tornar a la vida silvestre. La seva tasca també consisteix en la cria i reintroducció d’animals a la natura i l’educació i sensibilització animal a través de diferents activitats. La seva prioritat, però, és garantir la tranquil·litat dels animals. Més informació.

Salí de Cambrils

A Cambrils es troben les úniques salines de muntanya de Catalunya. Envoltades d’un patrimoni històric i natural impressionant, aquest espai és realment únic i posa de relleu un producte que ha estat clau per al desenvolupament econòmic de la zona, la sal. Es tracta d’una finestra cultural al passat que pot visitar-se de forma individual o en grup i de forma lliure o a través de visita guiada. D’altra banda, també s’hi poden realitzar banys terapèutics i d’aigua salada. Més informació.

Visites guiades

No hi ha millor manera d’aprendre sobre la història i els secrets dels llocs que explicada per un guia. De la mà de Solsona Experience podreu conèixer la comarca i els seus secrets a través de diferents visites guiades com la de Solsona Monumental, Olius Monumental, els Gegants de Solsona o el Santuari del Miracle. I, d’altra banda, també podreu viure experiències diferents amb la Visita teatralitzada a la Necròpolis del Llor, Olius, Castellvell o Busa.

Parc Acrobàtic d’Aventura (Port del Comte)

Petits i grans gaudireu dels diferents circuits que ens proposa el Parc Acrobàtic d’Aventura del Port del Comte. Tirolines, tubbies, rocòdroms, llits elàstics i molt més. A la vostra disposició diferents circuits de dificultats variables perquè pugueu triar el que més us agradi. Més informació.