Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Poble Rural

Canalda és un poble petit i tranquil, situat al municipi Odèn, al nord-oest del Solsonès. Un poble perfecte per fer una escapada rural amb parella, família o amics. Un paratge per desconnectar i reconnectar, un lloc idíl·lic per celebrar els esdeveniments més importants de la vostra vida o inclús un espai de reunió per empreses.

Poble Rural Puig Arnau-Pubilló agrupa un total de 12 masies i espais que havien estat de gran utilitat per als antics veïns de la zona com la fusteria o el corral. Actualment, tots aquests espais estan rehabilitats i ofereixen la possibilitat de fer una estada còmoda i agradable amb tots els serveis als quals ens hem acostumat en l’actualitat.

El conjunt compta, a més a més, amb diferents instal·lacions com la piscina coberta, zones enjardinades, camp de futbol o el parc infantil, entre molts altres. Gràcies al seu entorn privilegiat pots fer barranquisme, escalada, vies ferrades, parapent, caiac, senderisme, rutes btt i moltes activitats més. 

Vine i descobreix totes les possibilitats d'aquest entorn, gaudeix de la natura i dels seus paisatges!

Racó dels antics oficis

Descobreix els espais on es duien a terme els oficis d’alta muntanya com el paller, el forn de calç, la cabana de pastors, el tancat per a les ovelles, les carboneres i els antics ruscs d’abelles per fer mel. El racó dels antics oficis és un homenatge a la història de la nostra cultura.

Ca la Rita

Aquesta cova situada a la Roca de Canalda ha estat habitada des de la Prehistòria. 

Al segle XVIII es va començar a utilitzar com a habitatge i fins fa poc aquesta casa encara estava habilitada per una dona anomenada Rita. Tot i que avui en dia està deshabitada. Actualment, pel seu costat hi passen diferents rutes. Descobreix més a Wikipedia.

Bolets

El Solsonès té un clima i un relleu que fa que hi hagi una gran riquesa vegetal, per això, a la tardor, quan han començat les pluges, és el moment d’anar a collir bolets, però sempre de forma responsable. La comarca del Solsonès té molta riquesa natural, per la qual cosa hi ha molts camins diferents i depèn de per on passis trobaràs uns bolets o altres.
Per exemple, en direcció nord-oest de la serra de Mitges podràs trobar bolets blancs a causa del seu clima humit. Si vas en direcció sud-est, és més probable que trobis rovellons a causa de l’exposició solar.
Si vols saber més sobre les rutes del Solsonès per trobar els millors bolets, aquest article de descobrir.cat et pot interessar.

Esport i instal·lacions

Si t’agrada practicar esport has de saber que el nostre hotel té diferents instal·lacions per a l’esport que més et vingui de gust. Tenim espais per practicar els esports més comuns fins a altres de més especials. Aquí podreu gaudir de les nostres pistes de petanca, futbol, vòlei, bàdminton o bàsquet. Però també estem tocant a un pantà que us permetrà fer caiac o gaudir de les nostres instal·lacions de tir amb arc.

Esports d’aventura