Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Espais i Serveis

Piscina coberta i climatitzada

Oberta tot l’any. Vestuaris i lavabos a les mateixes instal·lacions.
Horari estiu: cada dia de 10 a 20h.
Horari hivern: dissabtes, diumenges i festius d’11 a 19h // de dilluns a divendres d’11 a 18h.

Zones de pícnic

Dins de la finca podem trobar diferents zones on fer pícnic, ideals per gaudir d’un àpat en família i/o amics després d’una excursió o una passejada.

Racó dels antics oficis

El racó dels antics oficis és un espai destinat a mostrar els oficis d’alta muntanya dels nostres avantpassats. Hi trobem un tancat d’ovelles, una barraca de pastor, una carbonera, un paller, un clot de trumfos i un forn de calç.

Parcs Infantils

Disposem de diferents àrees infantils amb tobogans, gronxadors i altres atraccions per a nens i nenes de diferents edats.

Petita granja

Comptem amb un espai avícola amb gallines, pollastres, perdius, faisans, conills i ànecs. També tenim ovelles, cavalls, egües, poltres i tres rucs que pasturen lliurement per la finca.

Jardí botànic

Recorregut senyalitzat que conté unes cent varietats de plantes i arbres autòctons de la comarca. El recorregut comença a prop de “La Caseta” i  el nostre objectiu consisteix a mantenir, conservar i divulgar la diversitat de les diferents espècies.

Capella de Sant Joan

Les esglésies romàniques formen part del paisatge de la comarca. Al Poble Rural també en tenim una mostra, la Capella de Sant Joan, la qual posem a la vostra disposició per celebrar casaments, comunions i batejos.

Instal·lacions esportives

Posem a la vostra disposició les nostres instal·lacions perquè pugueu gaudir de la pràctica del futbol, vòlei, bàdminton o el bàsquet. També podreu jugar a petanca, navegar amb caiac o fer tir amb arc.

Esports d’aventura

Al Poble Rural Puig Arnau-Pubilló podreu creuar un pont tibetà, fer barranquisme, escalada a la nostra via ferrada i parapent. 

Rutes senyalitzades i GR-1

A la finca trobareu fins a 5 rutes senyalitzades:
RUTA 1 Camí de Canalda 1h 45′
RUTA 2 Volta a Puig-arnau 1h 10′
RUTA 3 Camí de les Deveses a Can Reig 2h 30′
RUTA 4 Enllaç a Coll de Jou pel GR-1 0h 25′
RUTA 5 Volta a la roca de Canalda 3h 00′

Descarrega les rutes aquí.

Collir bolets

Si la climatologia és propícia, a la tardor aquests paratges s’omplen de bolets de tota mena: llenegues, rovellons, fredolics, pinetells, camagrocs i múrgoles. A la mateixa finca o als voltants d’aquesta podreu omplir la cistella.

Restaurant

Oferim esmorzar i servei de mitja pensió i pensió completa sota demanda. També organitzem àpats per a grups i configurem les vostres celebracions atenent les vostres peticions. 
Les nostres especialitats:
– Calçotades
– Xai al forn de llenya
– Arròs de muntanya