Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Escapada en família al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló

Descobreix el Solsonès amb una escapada en família al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló. Situat entre paisatges d’alta muntanya i al municipi de Canalda, ofereix un entorn natural de gran bellesa i un ric patrimoni històric.

Paisatges feréstecs d’alta muntanya als peus de la serra de Port del Comte i d’Odèn, nombroses extensions de bosc, camps de cultiu, rius i fonts. Un paratge evocador on desconnectar en plena naturalesa.

5 activitats per fer en família al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló  

Al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló t’oferim un gran nombre d’activitats per gaudir en en família. Durant la teva visita, podràs practicar un gran ventall d’esports, descobrir vestigis del neolític o romànic i gaudir de la natura en estat pur. T’animes? Aquí tens 5 activitats per fer durant la teva escapada en família al poble rural de Canalda:

  1. Coves dels Moros i la Roca de Canalda

Amb una agradable i còmoda excursió per pista podràs arribar a les coves del Moros, on tot sembla indicar que van ser els últims habitatges dels àrabs que van conquerir la comarca del Solsonès. Durant el recorregut, que transcorre per la base de la paret de Roca de Canalda, es van descobrint les diferents coves de l’indret i edificacions antigues, com Ca La Rita.

  1. Ruta a peu pel poble i els voltants

Coneix Canalda i el seu entorn amb una ruta pel poble i els seus voltants. Un petit recorregut circular de 5 km on es descobreixen els principals atractius naturals del municipi. Amb un desnivell acumulat de 183 m, és una senzilla ruta que et portarà per llocs màgics enmig de la natura.

  1. Visitar l’església de Sant Julià de Canalda

L’església romànica de Sant Julià és un altre dels atractius que no et pots perdre. Els seus absis són del segle IX-X. El campanar, la nau central i la portalada, en canvi, estan datats del segle XII. I la sagristia i el creuer són del segle XVIII. Una construcció protegida i inventariada dins el Patrimoni Arquitectònic Català.

  1. Zoo del Pirineu

Una altra de les activitats que no et pots perdre durant la teva escapada en família al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló és el Zoo del Pirineu. Els hi encantarà als més petits! Un espai on conèixer més de 50 espècies d’animals autòctons i interactuar amb ells. Durant la teva visita podràs conèixer una guineu, una geneta i veure volar voltors, falcons i àguiles salvatges, entre molts altres animals autòctons de la zona.

  1. Mirador de la Creu del Codó

El mirador de la Creu del Codó et permetrà gaudir d’unes vistes magnífiques de la Vall de Lord. Situat a 1529 metres d’altitud, en dies clar es pot tenir una panoràmica perfecta d’una gran part de la Catalunya Central, albirant la muntanya de Montserrat i el Montseny.

 
Fes una escapada en família al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló. Gaudeix de la tranquil·litat, del turisme rural i de la natura en un entorn de pau i gran caliu familiar. Reserva i vine a gaudir d’una experiència irrepetible que agradarà a grans i petits.