Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Escapada rural

Si penses en una escapada rural que puguis fer en un cap de setmana llarg, i que sigui un pla perfecte per a tota la família, o bé per a passar uns bons moments entre amics, avui et descobrirem els motius pels quals aquesta opció és una de les més demandades pel turisme.

A Poble Rural Puig Arnau-Pubilló, fa molt de temps que ens dediquem a fer viure emocions a totes aquelles persones que busquen uns moments per elles mateixes, i que a la vegada volen estar en contacte amb la natura. Si tu també t’identifiques amb aquests sentiments, t’explicarem les raons per les quals escollir passar un cap de setmana d’escapada rural amb nosaltres, és una gran idea, que no pots deixar per més endavant.

5 raons perquè escollir el Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Passar-ho pipa en una escapada rural amb nosaltres és d’allò més fàcil, la muntanya no és per res avorrida i nosaltres ho sabem del tot. Si passes la teva escapada rural a Poble Rural Puig Arnau-Pubilló, aquí et revelarem els 5 motius pels quals estem tan orgullosos de presentar-te el nostre espai.

1-Un recorregut pel Jardí Botànic, més de 100 varietats de flors i plantes t’esperen en aquest itinerari senyalitzat per ensenyar-te tota la seva esplendor.


2-La nostra piscina coberta i climatitzada, la trobaràs oberta tot l’any i hi tens vestuaris al mateix recinte perquè surtis com nou i arreglat cap a la teva masia. En horari d’estiu està oberta tot el dia cada dia, i en horari d’hivern la tens oberta cada dia, en un horari més reduït. La gaudiràs, i molt!


3- Les zones de pícnic, si estàs passejant pels voltants de Poble Rural Puig Arnau-Pubilló para’t un moment a fer un mos, contempla el teu entorn i gaudeix del moment.


4-Parcs infantils, repartits en diferents zones. Deixa que els més petits que s’ho passin bé entre tobogans, gronxadors i fent amics. Fes teu aquest moment, i reprèn aquella conversa que tens pendent amb la teva parella.


5-Esports d’aventura, o el que és el mateix, creua un pont tibetà, fes barranquisme o practica escalada. Anima’t a viure experiències d’alçada.

Però has de saber que de raons per allotjar-te amb nosaltres un cap de setmana no s’acaben aquí. També tens esperant una visita a la Capella de Sant Joan, diferents recorreguts de senderisme senyalitzats, caiac, calçotades, graellades de carn i molt bona companyia.

Com reservar una escapada rural increïble
Gaudir de totes aquestes propostes és d’allò més senzill. Entra al nostre web i escull una de les nostres masies, en tenim 12 i totes elles amb diferents històries i de diverses ocupacions, pensades per a una escapada rural íntima o una escapada rural amb més colla. A més, tot i que cada espai disposa de cuina completa amb tot l’equipament necessari, posem a la teva disposició el nostre servei de restaurant perquè gaudeixis del plaer de què et cuidin i et mimin. Oferim opcions d’esmorzar, mitja pensió o pensió completa.

Així que ja ho saps, ara pot ser un bon moment perquè visitis aquest enllaç, i sol·licitis més informació. T’esperem ben aviat a Poble Rural Puig Arnau-Pubilló !

Escapada rural

Si piensas en una escapada rural que puedas hacer en un fin de semana largo, y que sea un plan perfecto para toda la familia, o bien para pasar unos buenos momentos entre amigos, hoy te descubriremos los motivos por los cuales esta opción es una de las más demandadas por el turismo.

En Poble Rural Puig Arnau-Pubilló, hace mucho tiempo que nos dedicamos a hacer vivir emociones a todas aquellas personas que buscan unos momentos para ellas mismas, y que a la vez quieren estar en contacto con la naturaleza. Si tú también te identificas con estos sentimientos, te explicaremos las razones por las cuales escoger pasar un fin de semana de escapada rural con nosotros, es una gran idea, que no puedes dejar por más adelante.