Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Finca per a casaments en un entorn idíl·lic

Si busques una finca per a celebrar el teu casament, el Poble Rural Puig Arnau-Pubilló ofereix l’espai i l’enclavament perfecte perquè puguis celebrar el teu dia d’una manera molt especial.

La finca compta amb nombrosos serveis i espais per oferir celebracions adaptades als teus gustos i requeriments. Per a bodes religioses, disposem d’una capella dins la mateixa finca. Per a casaments civils, oferim diferents espais per a realitzar la cerimònia.

Sens dubte, un dels punts forts del Poble Rural Puig Arnau-Pubilló és que disposem de 12 antigues masies dels segles XII i XVIII on es poden allotjar fins a 120 persones. Això permet que tots els assistents a la cerimònia puguin allotjar-se a la mateixa finca on es durà a terme el casament dormint en llits individuals o dobles.

Disposem d’un gran nombre d’espais, tant interiors com exterior, per a portar a terme l’esdeveniment. Aquestes zones ofereixen una gran polivalència, i es poden adaptar a les idees dels nuvis i als requeriments de cada esdeveniment.

Si busques autenticitat a l’hora de trobar una finca pel teu casament, el nostre espai t’ofereix un entorn rural fascinant i unes construccions amb un ric patrimoni històric que farà de la teva celebració un esdeveniment molt original i especial.

El nostre equip t’oferirà propostes originals, personalitzades i totalment singulars perquè la teva boda sigui única. Disposaràs, en tot moment, de l’assessorament del nostre equip professional.

Poble Rural Puig Arnau-Pubilló: una finca única per casaments

L’entorn que ofereix la finca pel teu casament és espectacular i màgic. El Poble Rural Puig Arnau-Pubilló està enmig d’un paratge natural, un lloc en plena naturalesa que convida al relax i a la desconnexió.

Ens trobem en un dels indrets més especials de Catalunya: el Solsonès. Un paisatge dominat per extensos boscos i camps de cultiu, amb muntanyes escarpades de fons. Sens dubte, tots aquests elements confereixen l’entorn màgic, únic i ideal que busques pel teu casament.

Tots els assistents podran gaudir del gran nombre de serveis i activitats que ofereix la finca. Durant la seva estada podran gaudir de diferents activitats i esports a la nostra finca i entorn, com per exemple caiac, vòlei, futbol, via ferrada, senderisme, tir amb arc, etc.

També tindran a la seva disposició una piscina climatitzada, que es podrà utilitzar a qualsevol època de l’any. I els més petits, s’ho passaran d’allò més bé en els diferents parcs infantils que hi ha a la finca, així com amb l’espai avícola, que compta amb gallines, pollastres, guatlles, perdius, faisans, paons i ànecs, així com ovelles, cavalls, eugues, poltres i rucs..
Vine a celebrar el teu casament a la finca del Poble Rural Puig Arnau-Pubilló i gaudeix d’unes instal·lacions úniques en una antiga masia del segle XII i en un entorn natural evocador. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a organitzar la teva boda en un espai idíl·lic.