Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

La granja del Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

El nostre Poble Rural ofereix una experiència diferent de la de qualsevol altre allotjament. Està situat en Canalda, un poble a poca distància de Solsona que el conformen més de 250 hectàrees. És un poble completament rehabilitat en una zona natural que permet als hostes connectar amb el camp i les muntanyes. El Poble Rural Puig Arnau-Pubilló és un projecte que busca allunyar a les persones del bullici de les grans ciutats i de les massificacions, del soroll i de l’estrès a través d’una proposta de turisme rural.

Està conformat per diverses masies antigues, totes elles rehabilitades com a allotjament turístic, una zona immensa de camp i naturalesa perquè els hostes explorin amb llibertat, i diferents espais que permeten connectar amb la naturalesa.

Un d’aquests espais, i un dels més populars, és la granja. Un petit espai ple de gallines, pollastres, perdius i faisans. Però no només això, també hi ha altres animals que passegen lliurement pel Poble Rural! Continua llegint i descobreix-los.

Contacte amb els animals

A més del nostre petit espai avícola, també comptem amb un altre destinat a la cria i cura de conills, a més d’un altre espai per ànecs. A la nostra gran família se sumen diverses ovelles, cavalls, egües i rucs. Impressionant veritat?

Creiem que una bona manera de connectar amb la naturalesa és tenint un contacte estret amb els animals. Encara que és aconsellable deixar-los pasturar amb calma i tranquil·litat, respectant el seu espai i sense incomodar-los.

En la nostra granja treballem amb animals i cultius en un petit ecosistema dissenyat per proveir-nos d’aliments que procedeixen de la terra. D’aquesta manera, busquem posar en valor el món rural i emfatitzar els recursos sostenibles.

Passejos a cavall

Amb una petició prèvia, posem a disposició els nostres cavalls i egües per a passejos curts sobre el llom de l’animal. Una experiència única per gaudir de l’entorn privilegiat del Poble Rural des d’una perspectiva única.

Els nostres cavalls viuen amb nosaltres, són un membre més de la nostra família, i per això, demanem un tracte considerat amb ells. Són animals confiats i amigables que s’adapten fàcilment al genet.

T’ensenyarem nocions bàsiques d’hípica i aprendràs a relacionar-te amb ells, a tractar-los de la manera adequada i a gaudir d’un passeig en completa harmonia amb el cavall.

Altres àrees del Poble Rural

A més de la granja, disposem d’altres espais d’interès per aprofitar les moltes hectàrees d’entorn natural que abasta el Poble Rural. Tenim un preciós jardí botànic que conté més de cent espècies de plantes i arbres autòctones de la zona. Un preciós passeig per admirar una naturalesa que canvia al llarg de les estacions.

També disposem de diverses instal·lacions esportives. Perquè, a més d’admirar el paisatge, volem fomentar activitats a l’aire lliure. Què et sembla jugar un partit amistós de futbol? També tenim pistes per practicar el vòlei, el bàdminton o el bàsquet.

I si sou més aventurers, us animem a travessar el pont tibetà que hi ha dins del Poble Rural, a fer barranquisme en la zona o fins i tot escalada en la nostra via ferrata i parapent. I, en els mesos més càlids us animem que us pugeu a un caiac i solqueu el riu.

Us convidem a reservar alguna de les nostres masies i gaudir d’uns dies de veritable pau i tranquil·litat en un preciós paradís natural. Esperem veure-us aviat pel nostre Poble Rural Puig Arnau-Pubilló!