Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

La millor proposta per al pont de la Puríssima

Arriba desembre i comença una de les èpoques més boniques de l’any, i és que ja estem a les portes de Nadal. Però abans de celebrar aquestes dates tan màgiques tenim al davant uns dies meravellosos, per fi ha arribat el Pont de la Puríssima, i si encara no tens plans, aquí et proposem unes idees d’allò més interessants, com per exemple passar aquests dies al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló. Vine a respirar aire pur a les muntanyes del Pirineu i escapa’t de la rutina de la ciutat.

I és que sabem que fa dies que ho necessites, ja fa mesos que l’estiu va marxar, i gràcies al Pont de la Puríssima, tens l’oportunitat de passar uns dies increïbles en un entorn inigualable, i ple d’activitats per a fer amb els teus. Volem que aquest Pont de la Puríssima sigui per tu com unes segones vacances i és per això que has de saber tot el que pots fer al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló durant aquesta escapada de desembre. Gaudeix de l’aire pur, de grans espais naturals, de la immensitat de les vistes i sobretot del nostre caliu familiar.

Comencem parlant de l’allotjament. Primer de tot has de saber que al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló tens diferents possibilitats d’allotjament: pots dormir en una de les nostres diferents masies repartides per la finca, cada casa és única i té la seva història, amb capacitats des de 4 fins a 22 persones.

Ara que ja saps les opcions que tens per dormir, parlem de què pots fer al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló aquest Pont de la Puríssima. Pensa que la nostra especialitat és fer-te gaudir de cada moment i és per això que tenim un ampli ventall d’activitats i racons per descobrir per la finca i els seus voltants. Tot i que hi ha un ampli ventall de propostes, avui et parlarem de 3 activitats destacades:

1- La nostra fabulosa piscina coberta i climatitzada, oberta tot l’any. I és que, qui diu que la piscina és només per l’estiu? Imagina banyar-te aquests dies de tardor en un entorn de muntanya durant aquests dies de Pont de la Puríssima. Deixa d’imaginar, per què al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló és possible.

2- Els diferents parcs infantils i la granja d’animals que faran les delícies dels més petits de casa mentre gaudiu d’aquests dies en família.

3- 5 rutes senyalitzades a la mateixa finca. Amb diferent nivell de dificultat i uns paisatges meravellosos que us permetran gaudir mentre fas esport en família o amb amics.

I ara que ja coneixes amb més detall com et pots allotjar i què pots fer aquests dies al Poble Rural Puig Arnau – Pubilló, ja és hora de què facis la teva reserva per les teves segones vacances durant el Pont de la Puríssima. Reserva aquí mateix, t’esperem!