Poble Rural Puig Arnau-Pubilló

Celebra el teu esdeveniment al Poble Rural Puig-Arnau Pubilló

Vols celebrar un esdeveniment i no saps on? Al Poble Rural Puig-Arnau Pubilló al municipi de Canalda (Lleida) tenim l’espai que cerques. Més que un espai, tenim un poble sencer a la teva disposició!

I és que el nostre Poble Rural presumeix d’un total de 250 hectàrees de naturalesa amb diverses masies per albergar grups i famílies. T’ajudem a celebrar el teu esdeveniment adaptat a les teves necessitats i gustos perquè la celebració sigui un èxit.

No importa si es tracta d’un esdeveniment corporatiu, unes noces, un team building d’empresa o un aniversari. Tenim l’espai ideal per tu i els teus convidats!

Celebracions al Poble Rural Puig-Arnau

Si busques un lloc en la naturalesa on celebrar les teves noces, aniversaris, bateig… el Poble Rural Puig-Arnau és una opció magnífica.

Està situat en un entorn natural, allunyat del soroll i de la massificació de les ciutats. Una escena treta d’un conte de fades al nivell que et mereixes en el teu dia especial. Contacta amb nosaltres i t’ajudem a personalitzar la teva celebració amb tot luxe de comoditats.

Podràs triar el menú de la teva celebració, en el qual gaudiràs de plats elaborats amb productes locals i podràs personalitzar la teva festa amb diferents ornaments i decoracions per donar-li un toc únic i especial. I si busques una capella per oficiar les teves noces, al Poble Rural presumim de tenir una preciosa capella de l’època romànica que t’enamorarà.

Espais per a empreses al Poble Rural Puig-Arnau

Tenim diferents espais, tant interiors com exteriors, perquè l’esdeveniment s’organitzi i adapti en funció de les teves necessitats.

Reunions

Sabem que les reunions a vegades poden resultar estressants, ja que hi ha molts temes a debatre i discutir. I és que, arribar a acords o aconseguir pactes pot ser complicat. Una mica de brisa d’aire a l’entorn natural del Poble Rural ajudarà a alleujar l’estrès i llimar tensions.

Team buildings

Els team buildings són activitats genials per fomentar la companyonia, conèixer els valors de l’empresa i descobrir les fortaleses i febleses de l’equip. No només posem a la teva disposició masies on allotjar a tota la teva plantilla, també tenim espais naturals on podreu realitzar alguna activitat que enforteixi els llaços entre els teus empleats. Si necessites ajuda per organitzar el teu team building, aquí pots trobar consells molt pràctics.

Esmorzars d’empresa

Malgrat que cada masia està equipada amb cuina i estris per preparar deliciosos àpats, tenim opció d’esmorzar, mitja pensió i pensió completa. Una activitat ideal per celebrar els èxits de l’empresa és reunir a tot l’equip i gaudir d’un suculent esmorzar. La nostra cuina és tradicional i servim plats elaborats amb productes frescos i del territori.